Lice

PRP tretman - Dr Vesna

Mezoterapija – Injekciona procedura

Podrazumeva aplikovanje mezoterapijskih koktela (regenerativnih supstanci kao sto su hijaluronska kiselina, kompleks vitamina i aminokiselina) u središnji sloj kože (derm), stimuliše se ćelijski metabolizam i podstiče rejuvenacija, odnosno podmlađivanje kože.
Koncentraciju i izbor sastojaka određuje lekar na osnovu pregleda i stanja kože.
Mezoterapija se može takođe koristiti za osveženje vrata i dekoltea.
Mezoterapija kose je vrlo uspešna metoda koja prevenira dalje opadanje i stimuliše rast nove kose.

Biorevitalizacija – tretman za hidriranu kožu čvrstog tonusa

Veoma efikasna antiaging procedura, kojom se postiže dubinska hidratacija kože, vraća tonus i elastičnost, a koža dobija zdravi sjaj.
Biorevitalizacija snažno prevenira starenje i ima mogućnost ublažavanja plitkih bora, smanjuje posledice foto-oštećenja kože i pokreće regenerativne procese kojima se usporava proces starenja.

U našoj ordinaciji imate na raspolaganju veliki broj različitih koktela za biorevitalizaciju, a zajedno sa lekarom na pregledu ćete utvrditi koja kombinacija će dati najbolje rezultate za vašu kožu.
Biorevitalizacijom se tretira lice, vrat, dekolte, šake…

Optimalan broj tretmana je 3, a tretman je najbolje ponoviti jednom mesečno.

Najviše se preporučuje:

  • suvoj i tankoj koži
  • dehidriranoj koži
  • foto-oštećenoj koži
  • koži na kojoj se zapažaju prve bore i znakovi starenja

PRP – prirodan tretman krvnom plazmom

Vrlo brzo je postao omiljeni tretman zbog svojih efikasnih rezultata koji su vidljivi veoma brzo.
Ovoj proceduri estetske i regenerativne medicine ide u prilog to što je POTPUNO PRIRODNA pa ne postoji mogućnost za javljanje neželjenih efekata i alergijskih reakcija jer se koristi upravo vaš prirodan materijal, odnosno trombociti iz vaše krvi.

PRP metodom se takođe mogu tretirati lice, vrat, dekolte, šake, kao i kosmati deo glave. PRP kose zaustavlja opadanje kose, stimuliše rast nove kose, hrani koren dlake, poboljšava gustinu i debljinu vlasi. Koristi se kod opadanja kose, proređene kose, tanke kose i peruti, a naročito nakon opadanja kose nakon Covid-19 infekcije. INVESTIRAJTE U SVOJU KOSU, TO JE KRUNA KOJU NE SKIDATE.

Genosys – mi volimo da kažemo jedinstvena kombinacija mikoneedlinga i biorevitalizacije.

Genosys premium paket obuhvata čišćenje ultrazvučnom spatulom i odstranjivanje izumrlih ćelija sa površine kože, zatim nanošenje kiseonične maske nakon koje aplikujemo moćne ampule u skladu sa indikacijom i tipom kože mikroneedling metodom, nakon čega se pacijent podleže fotodinamskoj terapiji (svetlo zavisi od problematike koju lečimo) i nakon toga uživa u prijatnoj maski za oporavak.

Glavne odlike Genosys ampula su da one ne sadrže parabene, alkohol, boje, pigmente, surfaktante ali sadrže Sh-polypeptide-7, rekombinantni protein koji je sličan hormonu rasta, multipeptide koji imaju sposobnost da sintetišu kolagen i da poprave teksturu kože, sadrže kompleks botaničkih stem celija koje imaju antivirusni, antialergijski i antioksidativni efekat.

Mikroneedling

Revolucionarna metoda podmlađivanja i ulepšavanja prodiranjem mikroiglica u kožu u cilju lečenja ožiljaka od akni, ujednačavanje boje tena, vraćanje elastičnosti kože.

Odabir koktela koji se nanose mikroiglicama bira isključivo lekar u skladu sa indikacijama.

Pilinzi

  • Hemijski piling
  • Fitopiling
  • Retinolski piling
  • PRX T33

Uvećanje usana

Pune i senzualne usne, naglašen Kupidonov luk i atraktivan oblik uz potpuno zadržavanje prirodnog izgleda i upotrebu brižljivo odabranih hijaluronskih filera je osnova našeg koncepta u pristupu vašim usnama.

U našoj ordinaciji su vam na raspolaganju Juvederm, Belotero i Princess fileri.

Ublažavanje podočnjaka

Starenje je neizbežan proces, a prvi znak koji otkriva godine je promena kože u predelu oko očiju.

Uklanjanje i popunjavanje udubljenih i tamnih podočnjaka hijaluronskim filerima je jedan od najefektnijih tretmana u estetskoj medicini koji momentalno briše tragove starenja i umora.

Gubitkom potkožnog masnog tkiva i slabljenjem ligamenata u predelu ispod očiju nastaju podočnjaci, a hijaluronski fileri su najmoćnije oružje koje će istaći vašu lepotu i prekriti podočnjake.

Full Face Approach

Naš pristup je oduvek bio posmatranje lica kao celine, postizanje sklada i harmonizacije. Nehirurški lifting lica podrazumeva aplikovanje hijalurona u određene tačke čime se postiže podizanje tonusa, osnaživanje ligamenata, vraćanje volumena i zatezanje kože tako da lice ponovo deluje jedro, zategnuto, sveže i mladalački.

Jaw Line – Oblikovanje brade i donje vilice

Oblikovanjem i popunjavanjem ove regije se postiže skladan profil, koriguje uvučena brada, zateže opuštena koža, podiže ugao usana i uklanjaju marionetske bore.

Ova estetska intervencija igra ključnu ulogu u postizanju atraktivnog izgleda kako kod žena tako i kod muškaraca.

Izvođenje ove intervencije kod muškaraca i žena je dijametralno različito. Kod muškaraca težimo da postignemo što muževniji izgled, brada izgleda šire i snažnije i ima jasne, naglašene konture. Kod žena minimalnim korekcijama ističemo donju vilicu u cilju jasnijih kontura i senzualnijeg izgleda. Osim toga, korekcijom brade i donje vilice smanjuje se višak kože u donjem delu obraza i brade.